Recent verlopen aanbiedingen


Domino's kortingscode pizza

In de app van Domino's staan regelmatig kortingscodes voor pizza, zoals een tweede pizza gratis of korting op je totale bestelling.

Bij Domino's kun je kiezen uit diverse pizza's in verschillende formaten en bodems. Een Italian pizza heeft bijvoorbeeld een dunne bodem terwijl de normale bodem wat dikker is die meer op een Amerikaanse pizza lijkt.

Bij Domino's pizza kun je kiezen voor half-half! Erg handig voor als je niet kunt kiezen! Kies eerst de samenstelling van de linkerhelft van je pizza en daarna stel je de rechterhelft samen. Zo heb je dus nooit een smaak die saai wordt en heb je afwisseling! Kies vervolgens ook zelf het formaat en je favoriete bodem. En je kunt de standaard mogelijkheden nog helemaal aanpassen naar je eigen smaak.

Spaar nu automatisch ook voor de  Domino's kortingscode pizza! Bij iedere bestelling ontvang je een digitale spaarzegel in de app en spaar je voor gratis pizza bij Domino's!

Op onze site plaatsen we regelmatig een Domino's kortingscode pizza of een reguliere kortingsactie zonder kortingscode terwijl je ondertussen wel profiteert van korting.